Analiza Trailerului GTA V

Started by -=[Vyorel]=-, Nov 07, 2011, 03:18 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Se poate observa din trailer ca este primul GTA cu animale (un caine pe la inceput - scena cu plaja), pe langa asta se pot observa din marcaje niste indicatoare cu 2 orase "Little Seoul" si "Las Puerta" , o reclama pe un camion "Up n Atom Burger" cu un slogan amuzant "Once it pings eat like kings" .. banuiesc ca un loc nou unde se poate manca gen Burger Shot din GTA:SA, niste oameni care locuiesc sub pod pe cartoane , niste oameni care cultiva ceva in camp (un fel de fermieri), masini de Posta , un fel de noua institutie publica cum era ambulanta sau politia .. avioane cu care se pot zbura banuiesc, si munti incredibili de realisti  adica cred ca va fi gen doar orasul Los Santos foarte detaliat si cateva locuri pe langa el .. nu cred ca vor mai fi 3 orase :) Probabil vor folosi san fierro si las venturas in urmatoarele gta-uri sau poate chiar in expasion packuri cum a fost la ballad of gay tony pentru gta 4 :)

Vocea celui ce vorbeste pe fundal despre felul cum s-a retras el in acest oras pentru a duce o viata linistita iar copii lui sa fie ca oricare alti copii .. pare a fi Tommy Vercetti (personajul principal din Vice City) dar mai batran :)

Imagini:

Caine

Skimmer

Cola sau ECola .. un fel de "Sprunk" nou?

Orase noi .. "Little Seoul" si "Los Puerta"

Munti realistici

Up-n-Atom .. un fel de "Burger Shot" nou?

Personajul principal? (Mai apare si in scena din trailer cu jaful)

Un Hydra nou?

Arme customizabile .. cele doua arme sunt Ak-47 dar arata putin diferit una fata de cealalta

Dirijabil .. Zeppelin .. se pare ca jocul are niste tente din Vice City :D

2405 .. poate o data la care va aparea jocul? acest numar apare de multe ori in trailer .. poate fi .. 24 05 (24 mai 2012 probabil)

04EAY ( 04 May ) .. poate o alta data la care poate aparea jocul :) Btw de ziua mea xD ar fi perfect :))

Insemnul cu Vinewood si un avion Shamal zburand pe deasupra

Tommy Vercetti mai batran

Pareri despre joc? Alte lucruri pe care le-am trecut cu vederea (nu le-am observat)?

Sursa si autor aici.

Muntii aia sunt fabulosi ... mult prea realistici. :D
Animalul acela poate sa fie un bug, sau asa ceva, cum era in GTA IV ala cu Mos Craciun, sau in GTA:SA cu cainele de pe plaja. ( daca stiti )

Fascinant...

Quote from: thebwgg on Nov 07, 2011, 05:07 PM
Quote from: ![]stuntman[]! on Nov 07, 2011, 03:22 PM
sau in GTA:SA cu cainele de pe plaja.
Cum gasesti bug-ul asta ?
Gasisem o data o poza, sau videoclip, care marise poza si incercuise cainele ... cauta.

Uitati ceva mult mai detaliat aici: http://www.igta5.com/gta-5-trailer-analysis-scene-by-scene . Analizeaza aproape fiecare element, din fiecare scena.