Decernari FIFA

Started by HellGodX16, Jan 11, 2011, 10:03 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jan 11, 2011, 10:03 PM Last Edit: Jan 22, 2011, 09:31 PM by Doctor4Hell

Decernarile FIFA 2010

Antrenorul anului : Jose Mourinho ---- Portugalia ----- Real Madrid CF

Balonul de aur : Lionel Messi ------ Argentina ------ FC Barcelona

Cel mai frumos Gol in 2010(Puskas) : Hamit Altintop ------- Germano-Turc ------- Bayern München

Cea mai buna jucatoare din 2010 : Marta Vieira da Silva -------- Brazilia --------- Santos

Cel mai bun 11 din 2010

Argue with me and you'll never end it.
Argue me again and your going to hell
Argue in continue and you'll regret it.

de ar fi o echipa cu toti ... ar arde :P
Be the best ! :)

Mda .. Anul asta Fifa m-a dezamagit :( Dupa mine Fifa Balon D'or il merita Xavi ... :(

Quote from: Andrewis on Jan 13, 2011, 02:43 PM
Mda .. Anul asta Fifa m-a dezamagit :( Dupa mine Fifa Balon D'or il merita Xavi ... :(
Eu te contrazic de tot.......dupa mine , nici macar unul din cei 3 finalisti nu merita......eu zic ca Sneijder il merita pe deplin......A luat 5 Cupe cu Inter......la mondiale a fost omul de baza al Olandei si pe locul doi in general......messi nici macar in top 10 nu era la mondiale.......xavi da era primul dar fara nici un troferu...doar cupa mondiala dar aia o judeci altfel......iniesta nu avea treaba cu asa ceva............Sneijder o merita.....toti zic asta......dar FIFA a schimbat sistemul.........de la jurnalisti.....la capitani si selectioneri......Normal ca nimeni nu a tinut cu Sneijer ca era olandez si elimina tot si normal ca nu tinea cu Xavi si cu Iniesta ca a castigat..........Messi la primit ca Argentina era ca toate celelalte....Slaba.....asa ca eu au decis din prostie......

Hmm .. Nu poti spune ca Xavi nu isi avea locu in top 3 dupa mine .. Dar Iniesta in nici intr-un caz :| ... Cum a zis Mourinho , primele 6 luni ale anului a fost accidentat si nu a jucat aproape deloc , a dat golu din finala si gata a intrat in cursa pentru Balonul de aur ... Anul asta a fost o mare prostie facuta de FIFA si France Football .. Oricum .. Daca anul acesta Real Madrid ajunge in finala UCL si CR mai da sa zicem 20 goluri la RM sezonul asta eu spun ca el va fi noul Balon de aur :) :X

Cam prea multe culori in 'main post'.

Nimic special in decernarile de anul acesta.

Quote from: [GZS]stuntman on Jan 14, 2011, 06:50 PM
Cam prea multe culori in 'main post'.

Nimic special in decernarile de anul acesta.
cum adica?
special a fost Leo Messi sa primeasca Balonul de Aur.....e o prostie.......Messi a castigat din cauza ca a pierdut cu argentina si nu a devenit rival selectionerilor si capitanilor de echipe nationale