2012 - o farsa

Started by ddk, May 03, 2011, 03:39 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Credeti ca in 2012 vine sfarsitul Lumii? mai gandestete Iata parerea mea...

In 2012 nu va fii nici un sfarsit spune NASA si alte institutii astrologiece.
* NASA:Planeta nibiru nu v-a ajunge aproape de pamant nici in 1000 de ani.Nibiru se afla in momentul ascesta la 200 UA(ani lumina) de pamant.
* NASA:Nici un meteorit nu a fost inregistrat indreptaundu-se spre pamant.Hubble Space Telecope ar fii descoperit daca s-arfi apropiat.
* Experimentul de la Geneva s-a stricat definitiv.Experimentul este compromis : NASA articol

Mayasii nu putea sa faca calendare pentru 299475847 de ani oameni buni.Trebuiau sa se opreasca si ei undeva.

Sfarsitul Lumii O farsa:
-In 1987 Planetele sau alineat si nu s-a produs nici un sfarsit.
-In 2000 Se spunea ca vine Apocalipsa si na ca inca traim suntem in 2011
-Pe data de 6.6.2006 se spunea ca vine sfarsitul lumii
-Pe data de 9.09.2009 Spuneau ca vine safrsitul lumii,si uite ce nu a venit
-2012 FARSA TOTALA:

* Unele articole spun ca un meteorit vine spre pamant(FARSA)
* Unele articole spun ca Se va forma agura neagra(FARSA=Eperiment stricat)
* Unele articole spun ca vine planeta nibiru(FARSA)

-Cine a dat vestea asta a vrut sa sperie lumea.Nu va speriati in 2012 nu se va intampla nimic.

* Americanii vor sa faca buncare pentru 2012 .Astia sunt tampiti?Irosesc banii pe degeaba ca cica vine Sfarsitul Lumii.

Daca cautati pe net 2012 vetii gasii 86787638 de articole.

* NASA a spus ca in 2012 nu va venii nici un sfarsit al lumii.Nu va speriati nu se ba intampla Nimic.
Invata RESPECTUL!
Cand ai reusit mai vorbim!
Invata sa vorbesti romana cu semne de punctuatie, etc. Nu te crede pe chat.

nu sti ca ziceau si de 19 martie (parca) 2011 cand s-a apropiat luna de pamant

Eu stiam inainte te postezi tu astea :)) =)) :))

Lucian eu nu l-am postat pentru tine , l-am postat pt toti ca vad la tv numai idioti si discutii non-sens
Invata RESPECTUL!
Cand ai reusit mai vorbim!
Invata sa vorbesti romana cu semne de punctuatie, etc. Nu te crede pe chat.

Quote from: ddk on May 03, 2011, 07:09 PM
Lucian eu nu l-am postat pentru tine , l-am postat pt toti ca vad la tv numai idioti si discutii non-sens

Inteleg frate ce zici eu nu prea ma uiti la TV e plin de prosti si proaste care comenteza 3 zile si 3 nopti acelasi subiect sau mai mult
Eu nu cred nimic pana nu vad cu ochii

Quote from: .:Lucian:. on May 03, 2011, 07:21 PM
Quote from: ddk on May 03, 2011, 07:09 PM

Inteleg frate ce zici eu nu prea ma uiti la TV e plin de prosti si proaste care comenteza 3 zile si 3 nopti acelasi subiect sau mai mult
Eu nu cred nimic pana nu vad cu ochii

La desene e frumos :D =))

Sfarsitu lumi nu il stie nimenea,poate veni diserara,nu se stie cand...

Quote* Americanii vor sa faca buncare pentru 2012 .Astia sunt tampiti?Irosesc banii pe degeaba ca cica vine Sfarsitul Lumii.
Daca am face cioc-cioc cu o planeta sau cu un meteorit nu ar tine nici un buncar. :))

Si, oricum, normal ca e o pacaleala, cum a fost in 2000, 2009, si acum parca ziceau ca in 2039 sau 2032 sau asa ceva.

Acuma s-o prezis altceva.Cica pe 11 mai 2011(acusi) , un profet a prezis ca toata insula Taiwan va fi luata in adancuri de un Cutremur urias si mai multe Tsunami-uri Uriase

Link Aici
Argue with me and you'll never end it.
Argue me again and your going to hell
Argue in continue and you'll regret it.

nu cred asa ceva, dar e de doamne fereste

faza e ca daca s-ar intampla asa ceva ar fi nenorocire la nivel Global.Lumea ar intra in panica la urmatorul mesaj.Cum ar fi ca Marea Britanie sau Irlanda va fi lovita de un Cutremur bla bla bla.....
Dar problema este de la noi.Omul este principalul vinovat pentru aceste fenomene.
CO2-ul din atmosfera si ozonul vai de capul lui a urcat mult temperatura si a modificat climatul sensibil in unele zone unde climatul era mereu intr-un anumit fel.Odata cu schimbarea acesteia si a mai multora au aparut si efecte.La inceput au fost minore dar pe viitor vor fi catastrofale si poate chiar si apocaliptice.
Argue with me and you'll never end it.
Argue me again and your going to hell
Argue in continue and you'll regret it.

cel din japonia a fost catastrofa naturala.multi zic ca e de la luna ca s-a apropiat de pamant

Bun deci a trecut 2012 si nu s-a intamplat nimic =))