PC problema..Restart?

Started by BlueSkiLLz, May 05, 2013, 01:57 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Salut!

De ceva timp am o problema cu unitate , nu tot timpul imi face , dar imi mai face faze de astea.
Unitatea o am de un an jumate si mise da restart dintr-o data  .. nu cred ca e de la windows ca mi-am instalat  windows-u si dupa o zii la fel mise da dea restart.
Problema e se da restart dintr-o data ... tensiunea slaba nu cred ca odata nu era TV deschis doar frigideru` mergea dar in rest nu era in functiune.
Si m-ai este ceva uneori imi mai apare ceva cu background-ul albastru si font alb nu apuc sa vad ce scrie doar ca se incarca ceva repede si revine
M-am gandit ca poate il tin prea mult deschis.....il mai tin prea mult deschis 1 zi 2 fara oprire dar il mai las dupa cateva ore bune inchis.

Oare de la ce poate fii?

Si eu o patesc, dar cam odata la o saptamana sau doua. Problema poate fi ori de la RAM, atunci cand sunt folositi toti MB, pica si isi da restart, ori de la procesor (daca cooler-ul nu face suficienta racire, procesorul se incalzeste prea tare si isi da restart).

Quote from: -=[Vyorel]=- on May 05, 2013, 03:27 AM
Si eu o patesc, dar cam odata la o saptamana sau doua. Problema poate fi ori de la RAM, atunci cand sunt folositi toti MB, pica si isi da restart, ori de la procesor (daca cooler-ul nu face suficienta racire, procesorul se incalzeste prea tare si isi da restart).

Cred ca e de la procesorul cum ai zis tu, ca se incalzeste prea tare.
Si nu patesc tot timpul  1 2 pe saptamana ca si la tine.