Sugestii Pentru Modificarea Forumului

Started by -=[Vyorel]=-, Jun 10, 2009, 08:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Le puneam doar daca aceeasi marime toate, acelasi fot dar culori diferite, texte diferite, si bine-nteles sa scrie in ele grupurile care-s pe forum...

Alte idei pt forum aveti? Orice, ca eu chiar nu mai stiu ce sa-i fac. Ziceti ce sa adaug in el, ce sa sterg, ce sa modific, absolut ce va trece prin cap.

De exemplu, daca ati avea propriul forum ce anume i-ati face?

Quote from: -=[Vyorel]=- on Apr 09, 2011, 09:44 PM
Alte idei pt forum aveti? Orice, ca eu chiar nu mai stiu ce sa-i fac. Ziceti ce sa adaug in el, ce sa sterg, ce sa modific, absolut ce va trece prin cap.

Un chat
Fac semnaturi/logo-uri/avatare.Pret discutam

Add: bogdan_50cent99.

Quote from: RelaX on Apr 09, 2011, 10:09 PM
Quote from: -=[Vyorel]=- on Apr 09, 2011, 09:44 PM

Un chat
O idee mai proasta ca asta nu ai? Daca pun chat, se mai posteaza din peleu. Daca e sa-l pun, il fac doar pt Staff (cei cu rank), userii normali nu.

La asta m-am referit :)))
Fac semnaturi/logo-uri/avatare.Pret discutam

Add: bogdan_50cent99.

1.Propun stergerea tuturor categoriilor de servere SAMP/CS si desfintarea clanurilor de SAMP/CS [in caz ca exista pentru Xerom];
2.Propun sa se adauge un buton care sa te redirectioneze catre un program TV complet [pentru Romania] creat pe xerom-zone.com [nu sa te dea pe alte site-uri];
3.Propun 1 data redeschiderea server-ului de SAMP Sumo si a unui server de CS normal...[cel de Sumo te pot ajuta eu cu hostul "forever"];
4.Propun ca la fiecare server sa fie un owner separat care sa vina cu server-ul si/sau sa ii asigure host de calitate macar pe durata a 2-3 luni;
5.Propun schimburi de link-uri cu cat mai multe comunitati cunoscute;
6.Propun sa gasim un cunoscator PhotoShop care sa faca pentru cei care cer pe Xerom diferite avatare/bannere,etc [sa se faca un loc pe forum pentru cereri].
Cam atat deocamdata,sa ma mai gandesc  :))
http://www.youtube.com/ROTubeHD -> Vlogu' lui Alex on YouTube
http://www.facebook.com/VloguLuiAlex ->Pagina oficiala Facebook Vlogu' lui Alex

Jul 11, 2011, 06:56 PM #81 Last Edit: Jul 11, 2011, 07:05 PM by HellGodX16
Quote from: Alexman on Jul 11, 2011, 06:15 PM
1.Propun stergerea tuturor categoriilor de servere SAMP/CS si desfintarea clanurilor de SAMP/CS [in caz ca exista pentru Xerom];
2.Propun sa se adauge un buton care sa te redirectioneze catre un program TV complet [pentru Romania] creat pe xerom-zone.com [nu sa te dea pe alte site-uri];
3.Propun 1 data redeschiderea server-ului de SAMP Sumo si a unui server de CS normal...[cel de Sumo te pot ajuta eu cu hostul "forever"];
4.Propun ca la fiecare server sa fie un owner separat care sa vina cu server-ul si/sau sa ii asigure host de calitate macar pe durata a 2-3 luni;
5.Propun schimburi de link-uri cu cat mai multe comunitati cunoscute;
6.Propun sa gasim un cunoscator PhotoShop care sa faca pentru cei care cer pe Xerom diferite avatare/bannere,etc [sa se faca un loc pe forum pentru cereri].
Cam atat deocamdata,sa ma mai gandesc  :))
nu ca 6 ar fi important dar asta "normal este" doar ca nu se ocupa....Eu m-am decis vara asta sa invat photoshop.....

in fine ...ideeile mele pe langa ale lui Alex

Voi deschide un Topic Separat iar la primul post se vor adauga toate.....Pentru fiecare completa vom modifica primul post.

EDIT : Link
Argue with me and you'll never end it.
Argue me again and your going to hell
Argue in continue and you'll regret it.

As vrea cand intrii intr-un topic sa apara asa cand dai jos de tot :
Be the best ! :)

Jan 20, 2012, 03:32 PM #85 Last Edit: Jan 20, 2012, 03:34 PM by ReDBuLlDoG
Deci sa nu mai apara sa dai QUICK REPLY sa apara direct ca si cum ai fi apasat deja quick reply.

Inca o propunere : Sa se faca un concurs pe forum , sa se numeasca Happy Hour de exemplu... Si sa fie tot felul de chestii , de exemplu loterie 6/49 , tot felul de jocuri gen : Primu care imi da urmatoarele poze : -un caine
-un cal
-o pisica
-poza cu voi
Castiga V.I.P sau stiu eu...

Ma ocup daca e...
Be the best ! :)

Quote from: ReDBuLlDoG on Jan 20, 2012, 03:32 PM

Inca o propunere : Sa se faca un concurs pe forum , sa se numeasca Happy Hour de exemplu... Si sa fie tot felul de chestii , de exemplu loterie 6/49 , tot felul de jocuri gen : Primu care imi da urmatoarele poze : -un caine
-un cal
-o pisica
-poza cu voi
Castiga V.I.P sau stiu eu...

Ma ocup daca e...
omg...tu candesti mane??..
Daca ar fi asa..toata lumea ar lua VIP pe forum...
tot forumu ar fi vip ...
eu zic ca nu este o idee buna...
sigur vyorel nu face asa cv.

Quote from: ReDBuLlDoG on Jan 19, 2012, 10:08 PM
As vrea cand intrii intr-un topic sa apara asa cand dai jos de tot :
1. Puteai sa acoperi si u portiunea cu numele forumului si URL ....
2. Ce zici u akolo se numeste Quick Reply ;)

Daca e cum zice Klaudya Quick Reply exista pe Xerom mai /:)

Am scos asta cu Quick Reply, cel putin asa cred. La mine nu mai apare.