Problema RolePlay

Started by LumPy, Dec 10, 2009, 05:50 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Salut...as avea si eu o problema am facut rost de un mod roleplay dar nu are fisierul pawno adica nu il pot scripta...el este facut chiar ok dar are numai amx...si undeva jos are si etern : si screi situ...stiti cumva daca as putea schimba ceva la el..daca merge :)

Multumesc !

daca are numai amx nu mai poti scripta la el.Trebuie sa aiba .pwn ca sa mearga sa-l poti deschide
Argue with me and you'll never end it.
Argue me again and your going to hell
Argue in continue and you'll regret it.

aha :(...si nu stii cumva unde pot gasi un mod roleplay ?...

aaa...cred ca sunt cateva si pe Comunitatea aceasta
Argue with me and you'll never end it.
Argue me again and your going to hell
Argue in continue and you'll regret it.

chiar nu am gasit nimic caut de 5-6 zile...:( daca teas ruga poti sa cauta si tu un mod  roleplay ?:d daca ai timp si vrei bineinteles :)

Multumesc !

Apr 05, 2013, 12:37 AM #5 Last Edit: Apr 05, 2013, 12:41 AM by [iK]s3Nz0r_
Quote from: LumPy on Dec 10, 2009, 05:50 PM
Salut...as avea si eu o problema am facut rost de un mod roleplay dar nu are fisierul pawno adica nu il pot scripta...el este facut chiar ok dar are numai amx...si undeva jos are si etern : si screi situ...stiti cumva daca as putea schimba ceva la el..daca merge :)

Multumesc !

Uite prin aceasta programa poti extrage din amx in pwn, traduce texte mici mari cum ar fi GM il traduce dar incurcat sa ca pentru FS e foarte bun http://www.solidfiles.com/d/4478c9d888  sper sa te ajute ;)
[shadow=red,left]E mai bine sa taci si sa fii luat drept prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubii[/shadow]