Plati prin card bancar sau Paypal

Tin sa va anuntam ca incepand de azi 12.08.2021 a fost activata posibilitatea de plata direct prin card bancar folosind tehnologia PayPal fara alte costuri. Platile se fac in EURO la cursul valutar al bancii unde aveti contul bancar.   Pasul 1:In partea dreapta a facturii generata pe site-ul nostru in zona de clienti puteti alege sa faceti ... Continuare »

12 Aug 2021
Autentificarea in 2 factori acum disponibila

  Pentru securitate suplimentara tuturor clientilor nostri a fost activata autentificarea in 2 factori folosita prin aplicatia Google Authentificator care se instaleaza pe telefon. Aplicatia este complet GRATUITA si poate fi descarcata din urmatoarele link-uri: Google Play - [aici] App Store - [aici] Activarea acestei optiuni de ... Continuare »

19 Ian 2021
Anunt important pentru reselleri!

In data de 27 Iunie 2019, cPanel a schimbat modul de plata a licentelor in functie de numarul de conturi cPanel create pe server. Mai multe detalii direct pe blog-ul cPanel: Announcing Account Based Pricing. Acest lucru ne forteaza(pe toti providerii de hosting) sa schimbam felul cum s-a vandut pana in acest moment conturile de reseller. ... Continuare »

12 Sept 2019
Certificate SSL gratuite acum disponibile

Ce este serviciul Let's Encrypt? Let's Encrypt este un serviciu gratuit si automat oferit de catre organizatia non-profit Internet Security Research Group (ISRG). Let's Encrypt este prima lor mare initiativa, avand ca scop posibilitatea de a avea certificate SSL gratuite intr-un mod automat. Principalele beneficii oferite de Let's Encrypt: - ... Continuare »

2 Apr 2016
1 2