Apr 2nd Certificate SSL gratuite acum disponibile

Ce este serviciul Let's Encrypt? Let's Encrypt este un serviciu gratuit si automat oferit de catre organizatia non-profit Internet Security Research Group (ISRG). Let's Encrypt este prima lor mare initiativa, avand ca scop posibilitatea de a avea certificate SSL gratuite intr-un mod automat. Principalele beneficii oferite de Let's Encrypt: - ... Read More »

Apr 22nd Plata prin PaySafeCard

Incepand de azi 22 Aprilie 2015 acceptam si platile prin PaySafeCard. Pentru a efectua plata prin aceasta metoda, este necesar sa ne contactati prin Livechat sau prin Ticket pentru a ne da codul de PaySafeCard.Platile prin PaySafeCard sunt valabile doar pentru Licentele de Jocuri pentru Steam.In momentul cand efectuati comanda, puteti seta orice ... Read More »

Dec 2nd RO-PEER

Ce este RO-PEER? Aceasta optiune permite clientilor ce au website-uri cu vizite din Romania sa foloseasca o ruta mai scurta catre website-ul dorit. Timpul de raspuns este de aproximativ 12.4 ms (rtt=12.4 ms) comparativ cu cel actual de 60.6 ms (rtt=60.6 ms). Ce trebuie sa tineti cont? Pentru a servi resoursele website-urilor cat mai repede, ... Read More »

Sep 12th Incapsula CDN - acum la un click distanta

Astazi 12/09/2013 o noua optiune a fost adaugata in panoul de control cPanel. Fiecare client poate in acest moment sa isi adauge site-urile personale sau business prin CDN-ul oferit de catre Incapsula.In mod normal pentru a putea folosi Incapsula ati avea nevoie de access direct in serverul DNS pentru a putea face schimbarile necesare, astfel ... Read More »