Astazi 12/09/2013 o noua optiune a fost adaugata in panoul de control cPanel. Fiecare client poate in acest moment sa isi adauge site-urile personale sau business prin CDN-ul oferit de catre Incapsula.

In mod normal pentru a putea folosi Incapsula ati avea nevoie de access direct in serverul DNS pentru a putea face schimbarile necesare, astfel chiar daca ati fi vrut sa folositi aceasta solutie, nu ati fi putut din cauza ca cPanel nu va permite acest lucru. S-ar putea bineinteles face schimbarile daca ne-ati fi contactat pentru support. In acest moment toti clientii nostrii pot face aceste schimbari foarte simplu dintr-un singur buton din panoul de control.


Ce este Incapsula?

Incapsula este o solutie cloud pentru securitate si accelerare web:
  • Web Application Firewall (WAF)
  • DDoS Mitigation
  • Content Delivery Network (CDN)
Setarile din panoul de control cPanel va permite doar adaugarea domeniilor intr-un cont personal pe site-ul oficial Incapsula insa aveti posibilitatea de a va conecta la contul d-voastra Incapsula si de a controla mai in detaliat Incapsula pentru domeniul d-voastra. O mica prezentare gasiti la adresa:Exista Cloudflare, de ce as folosi Incapsula?

Amandoua solutii sunt foarte bune, testate personal, Cloudflare este optimizat pentru performanta, iar apoi pentru securitate, unde incapsula este optimizat pentru securitate iar apoi pentru performanta. Un review mai jos poate sa confirme:

http://ddos-protection-services-review.toptenreviews.com/incapsula-enterprise-review.html

Cu toate acestea, performanta nu este deloc neglijata, probabil undeva la 2-5% diferente dintre cele doua solutii CDN.

In cazul in care aveti probleme in configurarea serviciului CDN ne puteti contacta pentru a va putea ajuta in configurarea acestuia.

Thursday, September 12, 2013« Inapoi