boxe pe baterie

Started by Mihai Marius, Apr 11, 2011, 10:50 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cred ca ati vazut majoritatea boxe de pc puse pe boxe 12v sau chiar puse pe scuter
vreau sa fac si eu
stiu ca trb sa fac un transformator de la 12v la 220(cat are priza normala)
acum sa nu intelegeti ca sunt cocalar sa merg cu ele la maxim pe strada  :))
daca aveti o idee cum sa fac sau de unde sa cumpar.Daca aveti careva boxe deja modificate puteti spunz si ce tip sunt (eu vreau sa fac pe unul mic 2.1 dar puternice)

PC:eu vreau sa stiu cum se face .Nu ma trimiteti pe alte forumuri!
Apropo.inafara de boxe , baterie si chestiia aia (amplificator/transformator sau cum de numeste)  mai trb ?

Si sa nu vorbiti in termeni de avocat ca va injur :))
Desi sunt la profil electric tot nu stiu ..

Quote from: Mihai Marius on Apr 11, 2011, 10:50 PM
Apropo.inafara de boxe , baterie si chestiia aia (amplificator/transformator sau cum de numeste)  mai trb ?
Fire electrice :))

stiam asta :p
ati aflat cva?

Am gresit. Nu iti trebuie fire. Au deja boxele fire:P
Ati gasit vre un raspuns? Am auzit ca exista o "statie" dar nu stiu cum se numeste ea ...

PS: Nu e 2x post . A trecut ceva timp..

Salut Marius ! am gasit cam ce iti trebuie :
Quoteun amplif de 50W- 50 Lei (nou) - o boxa de bas si o inalta (Depinde ce boxe iei te orientezi sa fie mai ieftine) - si un mp3 sau mp4 playere sau un CD player portabil (si aici te orientezi tu ceva mai ieftin sau poate deja ai)

Si c-am cum ar trebuii sa iti arate : Click

Atat am gasit, insa nu cum sa instalezi boxele sau altceva..imi pare rau ca nu te-am ajutat, Paste Fericit si toate cele bune !

Quote from: hamoro on Apr 26, 2011, 09:06 PM
Salut Marius ! am gasit cam ce iti trebuie :
Quoteun amplif de 50W- 50 Lei (nou) - o boxa de bas si o inalta (Depinde ce boxe iei te orientezi sa fie mai ieftine) - si un mp3 sau mp4 playere sau un CD player portabil (si aici te orientezi tu ceva mai ieftin sau poate deja ai)

Si c-am cum ar trebuii sa iti arate : Click

Atat am gasit, insa nu cum sa instalezi boxele sau altceva..imi pare rau ca nu te-am ajutat, Paste Fericit si toate cele bune !

Eu am niste boxe 2 + 1 . Nu sunt cine stie ce. Imi trebuie un amplificator pentru 12v cred  :-?

Merci pentru ca ai incercat sa ma ajuti ;)