Problema PC

Started by BlueSkiLLz, Jan 15, 2011, 02:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jan 15, 2011, 02:55 PM Last Edit: Jan 15, 2011, 03:34 PM by [DSK]Lucian
Salut

Am o problema PC mise stinge la cateva minute cand il aprind...aceasta problema o am de o luna.....m-am informant de la cei care se pricept la Calculatoare si mi-au zis ca ar fi problema de procesor sar putea sa fie suprasolicitat....sa scot de pe net un program SPEEDFAN sa vad cat este supra solicitat daca este sa cumpar un tub CPU Cooler care il pun sub cooler...am facut dar dupa o saptamana iar se stingea am pus iar tub......acuma iarasi si acuma e pus aia si uitati cum este

Va rog sa ma ajutati

Se inchide PC-ul sau isi da restart? Daca isi da restart si nu primesti erori de la Windows, problema poate fi de procesor si de la racirea lui. Intra in BIOS si vezi pe acolo temperatora procesorului. Daca este peste 60 de grade, atunci cooler-ul nu raceste cum trebuie procesorul. Daca nici asa nu este, e posibil ca memoria RAM sa fie de vina.

Staful meu este sa te duci cu unitatea la un magazin de reparatii PC-uri. Daca erai din Braila, ti-l reparam eu ca ma ocup cu asa ceva. Incearca sa iei pe rand la verificat, RAM-ul, Hardul, placa video, etc.

Mai e o posibilitate sa fie din cauza la sursa.

Quote from: -=[Vyorel]=- on Jan 15, 2011, 03:19 PM
Se inchide PC-ul sau isi da restart? Daca isi da restart si nu primesti erori de la Windows, problema poate fi de procesor si de la racirea lui. Intra in BIOS si vezi pe acolo temperatora procesorului. Daca este peste 60 de grade, atunci cooler-ul nu raceste cum trebuie procesorul. Daca nici asa nu este, e posibil ca memoria RAM sa fie de vina.

Staful meu este sa te duci cu unitatea la un magazin de reparatii PC-uri. Daca erai din Braila, ti-l reparam eu ca ma ocup cu asa ceva. Incearca sa iei pe rand la verificat, RAM-ul, Hardul, placa video, etc.

se inchide fara sa fac nimic.....cred ca ma duc cu el sa magazin sa vad ce are....l-am desfacut acuma dar nu pare nimic gresit sa fie ceva e totul normal............... cum ai si vazut in poza e cald

acel tub care l-am cumparat lam folosti de 3x.......azi a fost a 3 oare si sa racit greu acuma toate sunt sub 40 de grade........oricum cu timpul iarasi va face daca nu ma duc cu el la magazin

MS pt sfat

Quote from: [DSK]Lucian on Jan 15, 2011, 03:31 PM
Quote from: -=[Vyorel]=- on Jan 15, 2011, 03:19 PM

se inchide fara sa fac nimic.....cred ca ma duc cu el sa magazin sa vad ce are....l-am desfacut acuma dar nu pare nimic gresit sa fie ceva e totul normal............... cum ai si vazut in poza e cald
cat l-ai tinut cel mai mult deschis?.....normal la ce vad acolo 4 Core(Procesoare) nu e prea bine sa le tii prea mult deschise(max 14 ore) si apoi o pauza de macar 1 ora..........daca l-ai tinut foarte mult si l-ai folosit si la maxim inseamna ca ai ars procesor(procesoare).....cea ce e naspa.....ca e greu sa schimbi unu......de preferat sa mergi la un Service sau daca ai garantie sa-l duci inapoi sa ii faca un test
Argue with me and you'll never end it.
Argue me again and your going to hell
Argue in continue and you'll regret it.

Daca procesorul e foarte puternic, automat ii trebuie un cooler foarte bun. Cu cat procesorul e puternic cu atat ii trebuie racire mai multa.