Jocul Saptamani

Started by ylevol, Jun 21, 2011, 05:07 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Saptamana Aceasta va recomand:
APB (all point buletin)

Acesta este un joc multiplayer pe care il poti descarca si instala gratuit de pe GamersFirst.
Gameplay-ul este cotat la nota 7 dar daca jucati in grup este foarte bun in schimb nivelul de customatizare este de 9.50 ...
Daca va plac jocurile de tip MMO-RPG si aveti un pc bunicel este cea mai buna alegere.

In fiecare joi voi posta aici jocul saptamani .
Saptamana viitoare va voi arata un alt joc multiplayer dar de aceasta data este de tip DeathMatch care nu este asa compex cand vine vorba de calitati grafice.

Nu aici am zis.....Dai move in Categoria Off-Topic/Spam Zone....Acolo o sa fie...nu aici
Argue with me and you'll never end it.
Argue me again and your going to hell
Argue in continue and you'll regret it.

aici cu ce deranjeaza ?:| ori cum habarnam cum sa-l mut

Quote from: Doctor4Hell on Jun 21, 2011, 08:23 PM
Nu aici am zis.....Dai move in Categoria Off-Topic/Spam Zone....Acolo o sa fie...nu aici
Solved.

QuoteCore 2 Duo 2Ghz or equivalent
2GB RAM (3GB for Vista64 / Windows 7 64)
nVidia GeForce 7800 – 256MB or equivalent
20GB Hard disk space
Headset and microphone recommended
Broadband internet connection required

Nu-mi merge ( ca multe alte jocuri xD )

Am vazut trailer pe youtube, e dragut jocul.

Quote from: [SRC]stuntman on Jun 22, 2011, 05:45 PM
Solved.

20GB Hard disk space

tu n-ai dreptu sa citesti sau sa vezi jocul xD

Quote from: Doctor4Hell on Jun 22, 2011, 07:09 PM
Quote from: [SRC]stuntman on Jun 22, 2011, 05:45 PM
Solved.

20GB Hard disk space

tu n-ai dreptu sa citesti sau sa vezi jocul xD
Nici eu, cu actualul PC. :))

eu mi l-am upgradat.....
acu am un i5-sandy bridge quad-core 2.93ghz with turbo bost at 3.10ghz
Placa video ATI Radeon HD 5640HD de 1gb si 4gb ram......m-o costat 1000lei....si sincer e perfect....

Imi merge ca uns.Eu vreau sa imi fac un pc de la 0.Dar am nevoie de bani pt asta.. Vreau un procesor i5 sau i7
placa video de 2 gb nvidia... Nu mai zic ca o dau in off topic.

Voi vreti i5, i7, eu vreau macar un i2 ( dual core vreau sa zic ), o placa video mai buna si cativa rami in plus, voi dupa ce ca aveti un PC de 20 de ori mai bun ca al meu, vreti si mai mult, nesatuilor ! :]]

eu nu mai vreau nimic....daca trec in modul boost la procesor imi merge orice joc la High sau Very High......prin in jurul a 200FPS cand pc e suprasolicitat iar cand o concentrez doar pe un joc prind si 350FPS....deci merg ca uns...

Stuntman:Naspa ca esti in bucuresti......in iasi in emag sunt procesoare Intel 2 Duo la 2-300ron de 3.0ghz....placi video de 1gb la 120ron si 4gb ram iei in 200ron.......Deci daca iei ce am zis te ia 620ron.....

eu ala de 1000lei mi l-am luat astfel : mi-am vandut fostul pc si am luat 500ron.....si am mai pus eu 500ron(bani facuti de mine)...........stuntman...daca te pricepi la ceva vezi ca poti scoate bani....eu unul lucrez html/xml si fac bani frumosi......de ex vand un Shop pentru Lineage 2 cu 20€......si nu trebuie cine stie ce pc...

Pentru cei cu calculatoare mai slabutute jocul de saptamana viitoare va este mai de folos :)

Quote from: ylevol on Jun 25, 2011, 09:09 AM
Pentru cei cu calculatoare mai slabutute jocul de saptamana viitoare va este mai de folos :)
Mario ? I love mario :X :))

Quote from: Doctor4Hell on Jun 22, 2011, 11:59 PM
eu nu mai vreau nimic....daca trec in modul boost la procesor imi merge orice joc la High sau Very High......prin in jurul a 200FPS cand pc e suprasolicitat iar cand o concentrez doar pe un joc prind si 350FPS....deci merg ca uns...

Stuntman:Naspa ca esti in bucuresti......in iasi in emag sunt procesoare Intel 2 Duo la 2-300ron de 3.0ghz....placi video de 1gb la 120ron si 4gb ram iei in 200ron.......Deci daca iei ce am zis te ia 620ron.....

eu ala de 1000lei mi l-am luat astfel : mi-am vandut fostul pc si am luat 500ron.....si am mai pus eu 500ron(bani facuti de mine)...........stuntman...daca te pricepi la ceva vezi ca poti scoate bani....eu unul lucrez html/xml si fac bani frumosi......de ex vand un Shop pentru Lineage 2 cu 20€......si nu trebuie cine stie ce pc...
Norocosu'

Jun 27, 2011, 10:39 PM #12 Last Edit: Jun 29, 2011, 11:25 AM by Doctor4Hell
mai lucrezi la acest topic?Daca nu inchidel.

Quote from: Doctor4Hell on Jun 27, 2011, 10:39 PM
mai lucrez la acest topic?Daca nu inchidel.

Am spus in fiecare joi ... e miercuri azi toata ziua

Schimba programul. Punele de Luni, si o sa fac si pe pagina principala sa apara automat.