Rezultate Evaluare Nationala 2011

Started by HellGodX16, Jun 24, 2011, 11:30 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dupa cum stiti elevii din clasele a VIII-a au dat examenele iar astazi Vineri 24.06.2011 s-au afisat rezultatele.....As vrea si eu sa stiu ce note ati luat...:))...sa vedem ce au facut IQ-ul si neuronul :))
Argue with me and you'll never end it.
Argue me again and your going to hell
Argue in continue and you'll regret it.

Pe net inca nu s-au postat ... astept sa dau o tura pe la scoala ca sa vad rezultatele. ( daca iau 4 la mate ma spanzur )

nu fi prost ca viata merge inainte......eu stiu doar ca la ora 11:00 s-au publicat la toate scolile din tara rezultatele de la examene.....Pe site-uri o sa se publice pe la 14:00

EDIT:eu in clasele 5-8 luam media generala 9.50 in sus...anul asta am terminat cu 8.34...si nici nu-mi pasa de scoala....anul asta am bifat vreo 100 de absente si nush cati de 2 si 3.....si putin mi-o pasat...

Doamne .. :| ce m-am speriat cand am auzit iar de ele :O .

O sa scapam cumva . :) ( Sper  :shocked: )

Quote from: Doctor4Hell on Jun 24, 2011, 11:46 AM
nu fi prost ca viata merge inainte
Glumeam, ho,  doar nu ma spanzur din cauza scolii =))

Sper sa am medie sa intru unde vreau, sa nu pic la un liceu vai de mama lui ... :D

faza e daca ai invatat...daca ai invatat si stii ca ai facut bine nu prea ai de ce sa te panichezi
anul trecut am luat astfel : RO - 6.90 || MATE - 7.90.....si sincer mi-e bine...

Jun 24, 2011, 12:51 PM #6 Last Edit: Jun 24, 2011, 12:53 PM by [SRC]stuntman
Romana 7,50.
Matematica 5.80 - matematica masii, a stricat totul :-l

Jun 24, 2011, 01:00 PM #7 Last Edit: Jun 24, 2011, 01:07 PM by DjDiskJoker
Doamne ajuta-ma !

Trebuie sa merg sa ma uit ! :((

EDIT : Unde ai aflat notele ? Pe un site sau te-ai dus la scoala ?

La scoala.Eu anul trecut am avut asa
Romana : 8,60
Mate:5,75

Si am intrat la liceu cu 7,17 si sunt multumit :D .Acum nush daca trec cls =))

Wa' da la mate toti ati luat note mici ma?:)) Romana e mai grea ca matematica =)) .

Si mie mi se pare mai usoara.Dar cand iti da o problema daia de tot .. te ia toti dracii :))

Quote from: Mihai Marius on Jun 24, 2011, 06:51 PM
Si mie mi se pare mai usoara.Dar cand iti da o problema daia de tot .. te ia toti dracii :))

Eu sunt a 7'a [am trecut a 7'a] , si pana acum am stiut tot:) Am terminat anul fara nici un 9 la mate[nici macar in teza] , + ca am cel mai rau/bun profesor din Mioveni la mate. :)

Pff asa de grea era matematica? :))

De ce v-am pus si asta?
Raspuns: Ca sa va fie mai usor :))