Reducere 50% la toate serviciile

Alții măresc prețurile, noi le micșorăm. Că tot suntem nevoiți cu toții să stăm în case, de ce să nu vă preocupați timpul cu un nou site? Oferim reducere de 50% pentru orice pachet de gazduire web și pentru domeniile .ro .com .net .org .in .biz sau .in folosind codul de reducere: COVID-19 Oferta valabila pana pe ... Read More »

3rd Apr 2020
Anunt important pentru reselleri!

In data de 27 Iunie 2019, cPanel a schimbat modul de plata a licentelor in functie de numarul de conturi cPanel create pe server. Mai multe detalii direct pe blog-ul cPanel: Announcing Account Based Pricing. Acest lucru ne forteaza(pe toti providerii de hosting) sa schimbam felul cum s-a vandut pana in acest moment conturile de reseller. ... Read More »

12th Sep 2019
Certificate SSL gratuite acum disponibile

Ce este serviciul Let's Encrypt? Let's Encrypt este un serviciu gratuit si automat oferit de catre organizatia non-profit Internet Security Research Group (ISRG). Let's Encrypt este prima lor mare initiativa, avand ca scop posibilitatea de a avea certificate SSL gratuite intr-un mod automat. Principalele beneficii oferite de Let's Encrypt: - ... Read More »

2nd Apr 2016
Plata prin PaySafeCard

Incepand de azi 22 Aprilie 2015 acceptam si platile prin PaySafeCard. Pentru a efectua plata prin aceasta metoda, este necesar sa completati acest formular sau sa ne contactati prin Livechat sau prin Ticket pentru a ne da codul de PaySafeCard si ce anume platiti.Platile prin PaySafeCard sunt valabile doar pentru Licentele de Jocuri pentru Steam ... Read More »

22nd Apr 2015