Anunt important pentru reselleri!

In data de 27 Iunie 2019, cPanel a schimbat modul de plata a licentelor in functie de numarul de conturi cPanel create pe server. Mai multe detalii direct pe blog-ul cPanel: Announcing Account Based Pricing. Acest lucru ne forteaza(pe toti providerii de hosting) sa schimbam felul cum s-a vandut pana in acest moment conturile de reseller. ... Read More »

12th Sep 2019
Certificate SSL gratuite acum disponibile

Ce este serviciul Let's Encrypt? Let's Encrypt este un serviciu gratuit si automat oferit de catre organizatia non-profit Internet Security Research Group (ISRG). Let's Encrypt este prima lor mare initiativa, avand ca scop posibilitatea de a avea certificate SSL gratuite intr-un mod automat. Principalele beneficii oferite de Let's Encrypt: - ... Read More »

2nd Apr 2016
Plata prin PaySafeCard

Incepand de azi 22 Aprilie 2015 acceptam si platile prin PaySafeCard. Pentru a efectua plata prin aceasta metoda, este necesar sa completati acest formular sau sa ne contactati prin Livechat sau prin Ticket pentru a ne da codul de PaySafeCard si ce anume platiti.Platile prin PaySafeCard sunt valabile doar pentru Licentele de Jocuri pentru Steam ... Read More »

22nd Apr 2015