Licențe Softaculous

Licențe Softaculous de la €1.49

Licențe Softaculous de la €1.49

Softaculous este un autoloading software utilizat pe scară largă în industria de web hosting din intreaga lume. Acesta permite instalarea dintr-un singur click a peste 350 de scripturi. Permite update și backup pentru aceste scripturi.

Softaculous este integrat în majoritatea panourilor de control și management hosting permițând instalarea a milioane de scripturi din întreaga lume. Este ușor de utilizat și integrat de către utilizatorii finali.
Softaculous are incluse peste 350 de scripturi din diferite categorii de utilizare (bloguri, anunțuri, magazine online, management clienți și servicii, galerii foto, rețele sociale, etc) și aduce nete avantaje providerilor de găzduire care îl oferă.
Prin intermediul Softaculous atât instalarea cât și update-ul scripturilor accesate este foarte ușoară pentru utilizatorii finali. Aduce un plus de rapiditate și securitate.
În plus, prin intermediul Softaculous se pot adăuga foarte simplu și alte scripturi decât cele incluse în pachet. Acestea pot fi deasemenea updatate dintr-un singur click.

Tip licență Softaculous Preț Comandă
Softaculous VPS 1.49 € COMANDĂ
Tip licență Softaculous Preț Comandă
Softaculous Server 3.00 € COMANDĂ

Copyright © 2009 - 2024 - Romanian Power Hosting - All Rights Reserved.